Important message READ MORE
Produksjonsbilde Holdbar

Endelig klar for HOLDBAR igjen!

HOLDBAR-messen har etablert seg som den viktigeste møteplassen for alle i emballasjeindustrien. Etter nesten tre år uten møteplasser i bransjen er det mange som ser frem til å endelig møtes i Nova Spektrum igjen.

Prosjektleder for HOLDBAR, hos Nova Spektrum, Rune Lundby forteller om stor interesse for Holdbar 2023. 

– Tilbakemeldingene viser nysgjerrighet for hva messa i år vil inneholde av seminarer og messeaktiviteter. Det er en entusiasme som jeg må innrømme det er godt å kjenne på etter pandemien.

Holdbar-Dynatec-på-emallasjemessen
HOLDBAR 2020; bilde av stand til Dynatec, som også kommer til HOLDBAR 2023.

Han opplever at de store endringene industrien står oppi også gir utslag på hvordan virksomheter og offentlige aktører tilnærmer seg messa. Lundby tror at de stadig endrede kravene til bærekraft og store omveltninger internasjonalt gjør møteplasser som HOLDBAR viktigere enn noensinne.

Det var ikke bare høye besøkstall. Utstillerne meldte i følge Lundy om svært gode resultater. Vi venter intet mindre for 2023. Velkommen til den viktigst møteplassen for produksjon, emballering og håndtering!

Les også: Velkommen til HOLDBAR 2023

Arenaen for nyheter, trender og nettverksbygging

­– På HOLDBAR får aktørene muligheten til å vise frem sine nyheter, lære om hvilke trender som utspiller seg og ikke minst etablere forretningsmessige forbindelse. Vi skal også i år være den perfekte arena for nettverksbygging, sier prosjektlederen.

Selv om Covid-19 hadde en påvirkning på forrige HOLDBAR messe var det fortsatt høye besøkstall. Over tre dager var det 80 forskjellige utstillere og 23 000 besøkende fra bransjen hvor over 80% var påvirkere i forhold til kjøp, forteller Rune Lundby. 

Ønsker du å bli utstiller?

Har du spørsmål om HOLDBAR,
ta gjerne kontakt med meg

Rune Lundby prosjektleder Holdbarmessen NOVA Spektrum

Rune Lundby
Prosjektleder HOLDBAR