Important message READ MORE

Vi anbefaler deg da å kombinere kvelden med et hyggelig måltid eller en runde i baren på Lillestrøm Lobby før avreise til Oslo.

HOLDBAR har invitert alle utstillere til en hyggelig og sosial kveld på The Hub i Oslo tirsdag 14. februar fra kl. 21.30. Vi ønsker å bringe hele bransjen sammen til felles hygge og mingling, sammen med UMAMI Night som går parallelt med HOLDBAR.

Les også: Dette er HOLDBAR Night.

Mingling på HOLDBAR-messen
Det blir mingling for hele bransjen, samt med mat- og drikkemessen som går parallelt; UMAMI ARENA.

Perfekt møteplass før HOLDBAR Night

Vi anbefaler alle å ta turen til Lillestrøm Lobby før HOLDBAR Night. Den nye møteplassen er sentralt plassert ved inngang vest i messesenteret, og er et perfekt sted for deg som ønsker å starte kvelden med et hyggelig måltid eller en runde i baren før HOLDBAR Night.

Kjøp billett til HOLDBAR Night her >>

Nydelig mat i restauranten Lillestrøm Lobby på HOLDBAR (inngang vest i messesenteret).

Gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris

Lillestrøm Lobby åpnet sent i fjor høst, men har allerede rukket å bli en populær møteplass for både byens befolkning og gjestene på ulike messer og arrangement. Dette gleder F&B Direktør i NOVA Spektrum Freddy S. Bruu, som i begynnelsen av 2022 mønstret av Hurtigruten og rollen som VP Food & Beverage for å lede satsningen på Lillestrøm Lobby. Han merker seg at mange av spisegjestene spontant kommer med svært gode tilbakemeldinger på matopplevelsene Lobby tilbyr:

– Vår ambisjon er å skape gode måltidsopplevelser til en fornuftig pris. Dette gjør vi gjennom å lage spennende sammensetninger på mat- og drikkeområdet som passer med vårt ønske om å servere måltider i nordisk brasseristil.

– Hva som står på menykartet varierer med sesong og årstid, men speiler til enhver tid vårt ønske om å tilby måltider som er moderne, men ujålete. I tillegg er vi opptatt av å bruke kortreiste råvarer som tilfører noe ekstra til vår meny. Tilbakemeldingene vi mottar fra våre spisegjester er udelt positiv, og de første stamgjestene er allerede på plass, forteller en engasjert Bruu.

Les mer om Lillestrøm Lobby.

Under messedagene vil Det Norske Kokkelandslaget stå for to signaturretter.

Gourmet opplevelse på HOLDBAR

UMAMI ARENA som går parallelt med HOLDBAR, har samarbeid med Det Norske Kokkelandslaget. De har utviklet to unike signaturretter som blir satt på menyen i Lillestrøm Lobby. Signaturrettene føyer seg inn i menyen av gode lunsj- og middagsmåltider som tilbys alle gjester av erfarne kokker med ekte kjærlighet til faget sitt.

Kjøp billett til HOLDBAR Night her >>

Book bord nå på Lillestrøm Lobby

Vi anbefaler alle våre gjester til HOLDBAR Night om å forhåndsbestille bord på Lillestrøm Lobby tirsdag 14. februar, ettersom vi forventer stor interesse for å starte kvelden her denne dagen.

Book bord til Lillestrøm Lobby her >>