Important message READ MORE
Neonskilt-til-nettverksbygging-på-HOLDBAR

HOLDBAR Night nettverksbygging

Invitasjon: It`s time to get social!

Det er snart klart for årets happening for alle som jobber med forskning, produksjon, emballering og håndteringe. 14. – 16. februar møtes vi på NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) i Lillestrøm. Som tidligere år, har åpningsdagen vært et av høydepunktene, og i år inviterer vi til HOLDBAR Night – en fantastisk minglekveld med nettverksbygging og intimkonsert på The Hub i Oslo i samarbeid med UMAMI ARENA.

Sosial setting med nettverksbygging

Vi byr på en unik nettverksmulighet i en sosial setting for alle som jobber i, med og for, produksjon, emballering og håndteringsbransjen. Hit kommer et mangfold av store og små, nasjonale og internasjonale utstillere og bransjefolk. Etter en innholdsrik dag på HOLDBAR, og kanskje en god middag i Oslo eller Lillestrøm, møtes vi på The Hub i Oslo. It’s time to get social! 

MadCon-til-HOLDBAR-Night
Det blir stemning når Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam holder intimkonsert på The Hub. Foto: Robert Wunsch

Intimkonsert med trøkk!

Det blir garantert høy stemning når Madcon inntar scenen litt utpå kvelden. Disse guttene er kjent for sine energifylte opptredener og dette blir en intimkonsert med trøkk. 

I tillegg til at Madcon er kjent for å gi mye av seg selv, oppfordrer de gjestene til å synge med!  

Mennesker samlet til åpningsfest for HOLDBAR Night
Bilde fra forrige messes åpningsparty for HOLDBAR på Den Norske Opera i Oslo.

Hvem kommer til HOLDBAR Night?

Vi inviterer ledere og beslutningstakere, påvirkere og fagfolk – de som er beslutningstagere og nøkkelpersoner i produksjon, håndtering og emballasjesektoren. 

I tillegg vil deltakere fra UMAMI ARENA delta. Ledere og beslutningstakere, påvirkere og fagfolk – de som jobber innen horeca, convenience, dagligvare, kantine, institusjon, bakeri, konditori, café og uteliv, hos importører, produsenter og leverandører, eller som jobber med offentlig innkjøp, logistikk, transport og lagring. 

Se også alle utstillere som kommer til HOLDBAR 2023

Når skjer det?

Tid: Tirsdag 14. februar 2023 fra kl. 21:30 til 00:30.

Sted: The Hub i Biskop Gunnerus gt. 3, Oslo.

Eksklusivt tilbud

Det vil kun være et begrenset antall billetter. Så vær tidlig ute og sikre deg, dine kollegaer og samarbeidspartnere billett til årets feiring med bransjen!

Cover charge: kr 350,- eks. mva. inkluderer inngang og minikonsert.

KJØP BILLETT

Ønsker du å bli utstiller?

Har du spørsmål om HOLDBAR,
ta gjerne kontakt med meg

Rune Lundby prosjektleder Holdbarmessen NOVA Spektrum

Rune Lundby
Prosjektleder HOLDBAR