Important message READ MORE
Etiketter-i-mange-varianter

Nye utstillere til HOLDBAR 2023

Vi nærmer oss HOLDBAR med stormskritt, og det er gledelig å se at vi har et variert og godt utvalg av utstillere på messen. Sammen med UMAMI ARENA ser vi frem til å ønske dere alle velkommen til NOVA Spektrum 14.-16. februar (+ 17. februar for UMAMI ARENA). I år er det tett opp mot 20 nye spennende utstillere. Vi presenterer en disse utstillerne nærmere:

Reflex Etikett en av de nye utstillere

Reflex Etikett ble stiftet i mai 2022, og er i dag 14 ansatte innenfor salg, kundeservice, back-office og produksjon. Alle ansatte har erfaring fra etikett bransjen, og er dyktige folk. Reflex etikett er et av datterselskapene til Reflex Group som ble grunnlagt i 2002, og er et av de største selskapene i bransjen. Helt fra starten har de verdsatt bærekraft og jobber for å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap.  

Nye-utstillere-på Holdbar
En av 20 nye utstillere på Holdbarmessen 2023.

Sirkulærøkonomi og bærekraft 

Målet til Reflex er å bygge videre på historien med produktkvalitet og teknologisk innovasjon for å kunne tilby den høyeste kvaliteten og den mest kostnadseffektive emballasjen, produsert på deres toppmoderne fabrikker. De vil fortsette å være det mest bærekraftige etikett- og emballasjeselskapet både økonomisk og miljømessig. 

Se utstillerliste til HOLDBAR >>

Emballasjer-på-hyller
Fra produkthyllen som viser noen av etikettløsningene.

Reflex Etikett sin fabrikk i Norge er lokalisert på Stange i Innlandet, tett på E6. Produktene og tjenestene de tilbyr er etikettløsninger innen selvklebende, linerless, krypmbare, RFID og in-mould, i tillegg til tags, emballasje og design. De leverer produkter og tjenester til hele det nordiske markedet.

Etiketter gir produkter øyeblikkelig merkegjenkjenning, og hos Reflex produserer de et stort utvalg av etiketter på tvers av flere bransjer, og for noen av verdens mest ettertraktede merkevarer. 

På HOLDBAR for første gang

HOLDBAR blir Reflex Etikett sin første store messe som de stiller på i Norge. De stilte første gang ut på ScanPack i Göteborg i 2022, hvor de fikk god respons fra markedet. Etikettfirmaet ser frem til HOLDBAR for å få vist frem sine produkter og tjenester, og å fortelle mer om deres bærekraftmål.

Se programmet til HOLDBAR 2023 >>

Et av utsagnene til Reflex er:

«Innen 2030 skal vi ha fanget opp hele utslippet av karbondioksid siden selskapet ble grunnlagt i 2002» – Hvordan de skal få redusere karbonavtrykket er noe de ser frem til å fortelle mer om på HOLDBAR.