Important message READ MORE
Mann-kontrollerer-emballasje-i-produksjonsfabrikk

Velkommen til HOLDBAR 2023!

Nyheter innen fremtidige og bærekraftige løsninger vil være i fokus når Norges største emballerings-messe arrangeres. HOLDBAR 2023 blir større enn noen gang tidligere med et mangfoldig program, spennende seminarer og ideutveksling med de fremste i bransjen.

Jobber du innen emballerings- og næringsmiddelindustrien og ønsker å vise frem og oppdage bransje-nyheter, er det all grunn til å krysse av 14.-16. februar 2023 i kalenderen allerede nå. HOLDBAR-messen arrangeres på NOVA Spektrum i Lillestrøm, og vil romme mer enn 26 000 kvadratmeter.

Gode tall på antall besøkende/beslutningstagere fra sist Holdbar-messe 2020.

Selv om pandemien traff rett før forrige HOLDBAR-messe, ble det en stor suksess med over 20 000 besøkende over tre dager. Tallene fra HOLDBAR 2020 viste at både utstillere og besøkende så verdien i messen. 85% svarte at de ønsker å komme tilbake i 2023. Uten restriksjoner vil det satses mer enn noen gang med flere utstillere, nyheter, foredrag og større mulighet til å utvide nettverket sitt.

Les mer om tall fra Holdbar-messen 2020.

Nye kunder og nye relasjoner

På HOLDBAR 2023 har man en unik mulighet til å møte beslutningstagere og nøkkelpersoner i mat- og emballasjesektoren. Her vil du ha muligheten til å vise frem og oppdage nyheter i bransjen. Dette er også en perfekt mulighet til å gjøre avtaler, inngå mer-salg og samtidig orientere seg mer om hva som rører seg innen emballerings- og næringsmiddelindustrien.

Gode relasjoner skapes, og nettverksbygging er en viktig faktor for deltagere på Holdbar.

– For oss i HOLDBAR er det viktig at alle går sammen for å sette et større søkelys på bærekraftig emballasje, og hvordan både produsenter og leverandører i Norge kan være i front for innovasjon innenfor bransjen. Vi mener at samarbeid, større kundebase og gode relasjoner er essensielt for å få dette til, sier prosjektleder Rune Lundby.

Vi har også en egen emballasje pod jeg sterkt kan anbefale. Lytt til alle episoder av emballasjepodden.

Foredrag-på-holdbarmessen-av-emballasjeforeningen
Nyheter og trender deles på Holdbarseminarene, her er Kari Bunes fra Emballasjeforeningen på scenen.

Se programmet til HOLDBAR som holdes i hall B på HOLDBAR-scenen.

Nyheter er alltid spennende

Det er alltid like spennende å få med seg nyheter i bransjen. Med fagpersoner fra ulike deler av bransjen, åpner man garantert øynene for nye muligheter. Fagpersoner fra kjøtt- og fiskeindustri, IT-logistikk og transport, hygiene og renhold, meierisektoren, samt frukt- og grøntsektoren vil besøke messen.

I tillegg har HOLDBAR 2023 utvidet seg til enda flere sektorer enn tidligere. For deg betyr dette nye muligheter for innovasjon og et større nettverk. HOLDBAR har også ekspandert for å se på hele håndteringsprosessen av emballasjen, fra hvordan den blir produsert til hvordan man på effektivt og bærekraftig vis behandle den etter den har vært i bruk.

Forskning og innovasjon 

Fremtiden vil kreve nye løsninger. Samfunnet og forbruker stiller stadig større krav til bærekraftige og mer miljøvennlige produkter, og emballasjebransjen har vært gode på å omstille, utvikle og forske på nye løsninger. Men, vi kan alle bli enda bedre og være enda mer frempå for å finne fremtidens muligheter. 

Emballasjeforsk.no jobber konkret og målrettet sammen med bransjen for å finansiere forskning og utvikling av nye produkter og innovative løsninger. Produsenter og forskningsmiljøene baner vei for kortreist forskning som i stor grad vil kunne ivareta norske forhold og behov. 

Vi ønsker at HOLDBAR skal være en arena hvor grundere, forskere, miljøorganisasjoner og emballasjebransjen kan møtes, diskutere og finne inspirasjon og ideer. Vi skal alltid være kunnskapsbaserte og lene oss på forskning og fakta. Vi samler hele verdikjeden under samme tak, og mener at dialog og samarbeid er nøkkelen for å lykkes med å nå FNs bærekraftsmål. Bransjen har vært opptatt av miljøavtrykk i mange år, men det vil kreve enda bedre samhandling for å komme dit vi skal og samtidig bidra til økt verdiskapning og styrket konkurranseevne.

Parallelt med HOLDBAR går messen UMAMI ARENA, se mer på umamiarena.no

Ønsker du å bli utstiller?

Har du spørsmål om HOLDBAR,
ta gjerne kontakt med meg

Rune Lundby prosjektleder Holdbarmessen NOVA Spektrum

Rune Lundby
Prosjektleder HOLDBAR