Important message READ MORE
HOLDBAR-scenen-med-bærekraft som fokus

Nå nærmer det seg HOLDBAR 2023!

Det er bare måneder igjen til vi åpner HOLDBAR-messen og nå begynner det største event innen emballasjeindustrien og ta form. Er dere påmeldt og klare for årets happening?

HOLDBAR har etablert seg som den viktigste møteplassen for alle i emballasjeindustrien. Etter nesten tre år uten de store møteplassene i bransjen er det mange som ser frem til å endelig møtes i Lillestrøm på Nova Spektrum igjen.

Produksjonsbilde Holdbar
Produksjon og bærekraftige løsninger blir viktige fokusområder på HOLDBAR 2023

Mange påmeldte til HOLDBAR

Det er mange påmeldte til HOLDBAR 2023, så vi håper på et vellykket arrangement. Alt tyder på at vi vil tangere 2020 messen, forteller prosjektleder ved Nova Spektrum, Rune Lundby. 

– Tilbakemeldingene viser stor nysgjerrighet for hva messa i år vil inneholde av nye messeaktiviteter, og i tillegg virker det som om folk virkelig ser frem til en koronafri messe. Vi opplever en entusiasme som jeg må innrømme det er godt å kjenne på etter noen magre år for oss som jobber med messer, sier Lundby.

Les også: Velkommen til HOLDBAR 2023

Holdbar-forskning-med-livssyklus

Bærekraft og store omveltninger

Lundby tror at de store endringene industrien står oppi gir utslag på hvordan virksomheter og offentlige aktører tilnærmer seg messa. Han tror de stadig endrede kravene til bærekraft og store omveltninger internasjonalt gjør møteplasser som Holdbar viktigere enn noensinne.

Vi inviterer ledere og beslutningstakere, påvirkere og fagfolk – de som er beslutningstagere og nøkkelpersoner i produksjon, håndtering og emballasjesektoren. 

Nettverksbygging på HOLDBAR

­– Vi skal også i år være den viktigste arenaen for nettverksbygging i bransjen, og på Holdbar får aktørene muligheten til å vise frem sine nyheter og lære om hvilke trender som utspiller seg, sier prosjektlederen.

Les også: Velkommen til HOLDBAR Night, nettverksbygging

Her er noe av det du kan vente deg:

·      HOLDBAR 2023 inkluderer et eget område for innovasjon og forskning.

·      Under HOLDBAR 2023 vil det være søkelys på bærekraft, blant annet gjennom foredragsprogrammet som om ikke lenge er klart.

·      Avfall Norge og Grønt punkt vil holde spennende seminarer.

Ønsker du å bli utstiller?

Har du spørsmål om HOLDBAR,
ta gjerne kontakt med meg

Rune Lundby prosjektleder Holdbarmessen NOVA Spektrum

Rune Lundby
Prosjektleder HOLDBAR